-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Un fost preşedinte al Tribunalului Botoşani intenţionează să intre în fotbal. VEZI cine este şi ce funcţie va ocupa

nocturna luceafarul mihai eminescu (8)

Avocatul Ioan Sălăvăstru s-a înscris în bătălia pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi vrea să aducă la conducerea AJF Botoşani mai multe persoane cu experienţă şi cu o imagine foarte atât pe plan local cât şi naţional.

Din echipa lui Ioan Sălăvăstru face parte şi Adrian Toporăscu, fostul preşedinte al Tribunalului Botoşani. Adrian Toporăscu şi-a dat acordul pentru a ocupa funcţia de preşedinte al comisiei de disciplină.

„M-am gândit la domnul Toporăscu pentru funcţia de preşedinte al comisiei de disciplină. Încercăm să schimbă întreaga gândire. L-am întrebat dacă doreşte să mă ajute. Mi-a spus că în condiţiile în care voi deveni preşedinte, el va veni şi va fi preşedintele comisiei de disciplină. E o chestiune importantă pentru că există o autoritate pe care dumnealui a avut-o. Este unul dintre puţinii judecători care nu poate fi contestat în Botoşani. Are experienţa necesară şi este unul dintre oamenii care cunosc foarte bine fotbalul. Ştie extrem de mult, joacă şi a venit la aproape toate meciurile de la înfiinţarea clubului FC Botoşani. Avem nevoie de o comisie de disciplină severă şi foarte corectă. Violenţa nu trebuie tolerată”, a spus Adrian Toporăscu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA