0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Un deputat PNL s-a revoltat: „Am discutat cu sute de oameni şi mi-au răspuns într-un mod cutremurător: Bine domnul deputat, dar măcar ăştia ne promit ceva”

sopticaparlament

Deputatul PNL Costel Şoptică este revoltat de modul în care PSD-ul face campanie şi de faptul că oamenii se mulţumesc cu promisiuni. Parlamentarul botoşănean spune că a încercat să le vorbească oamenilor despre locuri de muncă şi proiecte iar ei erau mai atraşi de promisiunile pe care le-au făcut social democraţii.

Ccostel Şoptică susţine că niciuna dintre promisiunile social democraţilor nu se va concretiza de la 1 ianuarie 2015 deoarece nu sunt bani. El spune că în acest moment nici măcar nu se ştie cum va fi buget în următorul an dar cifrele nu se anunţă foarte bune.

„Am mers zilele acestea în campanie electorală şi am constatat cum PSD-ul promite tot felul de lucruri, cu multă nonşalanţă. Promit măriri de pensii, măriri de salarii, reîntregiri. Toate sunt începând cu 1 ianuarie. La 1 ianuarie 2015 o să se întâmple nişte lucruri fantastice. Pe noi nu ne-a chemat nimeni să discutăm bugetul anului 2015. Habar nu avem ce va fi în 2015 dar noi împărţim de acum. Nu ştim cu cât a scăzut PIB-ul. Mă simt frustrat de ceea ce se întâmplă mai ales prin faptul că nu putem lua măsuri. Am discutat cu sute de oameni şi mi-au răspuns într-un mod cutremurător:  Bine domnul deputat, dar măcar ăştia ne promit ceva”, a spus deputatul Costel Şoptică care a adăugat:

„Noi le explicăm oamenilor că trebuie să muncim, trebuie să colectăm taxe ca să avem ce împărţi. Nimeni nu discută de cele 40 de miliarde pe care noi trebuia să începem să le accesăm. Pe PNDR, Daniel Constatin tot a declarat că o să avem ghidul şi nu îl avem nici acum. Îmi pare rău să constat că dmagogia prinde atât de uşor. Noi încercăm să schimbăm mentalitatea oamenilor şi să ducem România spre vest”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA