13.4 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Un deputat PNL acuză: “Cei de la PSD încearcă să corupă primarii noştri”

verginel gireada

Au mai rămas şapte luni până la alegerile locale iar principalele partide politice din Botoşani au început deja bătălia. Liberalii îi acuză pe social democraţi nu duc o luptă corectă ci încearcă să-i “corupă” pe primarii PNL pentru a candida din partea PSD la următoarele alegeri.

Deputatul Verginel Gireadă a reacţionat după ce a aflat că unii primari liberali au primit oferte de a trece la PSD. În acelaşi timp, el le-a transmis primarilor că liberalii vor intra la guvernare anul viitor iar cei care pleacă nu vor mai fi primiţi în PNL.

“Vreau să transmit un mesaj celor din conducerea PSD Botoşani, să ne lase în pace primarii şi preşedinţii de organizaţii, cu promisiuni deşarte, ca să nu mai pomenim de acea punguţă cu un galben promisă la rectificările care vor veni. Încearcă să-i smulgă de la PNL şi să-i aşeze în vitrina PSD-ului. Ceea ce fac ei, fac mişeleşte. Încearcă să corupă primarii noştri şi să-i ducă într-o cursă. Eu le spun un mesaj clar. Anul viitor, PNL va intra la guvernare. Sper să nu vină şi să zgârie la uşa noastră. Fac acest mesaj public deoarece am informaţii că cei de la PSD merg din poartă în poartă precum preotul cu Ajunul şi încearcă racolarea primarilor noştri”, a declarat deputatul Verginel Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA