20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Un cunoscut om de radio promovează produsele Fermei Apicole Marineac FOTO

Produsele Fermei Apicole Marineac sunt promovate la nivel național de unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România.

Daniel Buzdugan, realizatorul matinalului de la Radio Zu, a promovat produsele Fermei Apicole Marineac. El a postat un mesaj pe pagina personală de facebook prin care a recomandat produsele apicultorului botoșănean Iustin Marineac.

“E greu în ziua de azi să faci diferența între OTRAVĂ și Remediu. Mierea de albine este foarte ușor de falsificat! DOAR analizele de laborator pot face diferența între un produs real, sănătos, fără antibiotice, fără zahăr și unul fake. Avand 2 copii mici nu-mi este deloc indiferent ce miere le dau să consume, mai ales că MIEREA CONTRAFĂCUTĂ NE POATE ÎMBOLNĂVI! Eu am descoperit o sursă SIGURĂ- FERMA APICOLĂ MARINEAC-jud. BOTOȘANI, care a cucerit piețele BIO din Anglia, Germania și Japonia. Apicultorul Iustin MARINRAC este cunoscut pentru un produs unic în Ro: mierea în 3 culori. Toate produsele au analize făcute la INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE. În curând FERMA APICOLĂ MARINEAC va avea propriul magazin BIO la LONDRA. Azi va recomand API IMUNOSTIMULATORUL bun și pentru copii de peste 2 ani. Sistemul imunitar este cheia luptei împotriva oricărei probleme a organismului”, este mesajul postat de Daniel Buzdugan.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA