16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Un cunoscut om de afaceri va candida la Primăria Darabani

Conducerea ALDE Botoșani a reușit o achiziție importantă și are șanse să obțină un rezultat foarte bun în orașul Darabani. Un cunoscut om de afaceri a intrat de curând în ALDE și va candida pentru funcția de primar al orașului Darabani.

După opt ani în care a fost consilier local independent, omul de afaceri Dan Tîrniceru-Ifrim a decis să intre într-un partid politic. El s-a înscris în ALDE, în urmă cu două zile și va candida la Primăria Darabani.

”Este consilier independent, are experiență în administrația locală. Și-a arătat disponibilitatea, își dorește să candideze pentru funcția de primar al orașului Darabani. Va face echipă cu celălalt consilier independent Gheorghe Bejinariu. Domnul Tîrniceru își va creiona echipa de la Darabani. Consider că există o oportunitate la Darabani, atât timp cât primarul în funcție nu va mai candida. Dan poate obține un rezultat bun, chiar foarte bun în aceste condiții” a declarat pentru Darabani, Florin Țurcanu, vicepreședintele ALDE Botoșani.

Tîrniceru își dorește să obțină cel puțin cinci mandate de consilier local la alegerile din iunie. ”Chiar dacă voi fi carnea de tun a partidelor mari, sper să nu dezamăgesc”, a precizat candidatul ALDE pentru Dărăbăneni.ro.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA