-2.5 C
Botoșani
vineri, 3 februarie 2023

Un consilier judeţean acuză că s-au angajări pe bandă rulantă: “Am întrebat şi eu capo di tutti capi, de ce atâtea angajări? E un vot şi ăla”

zmau

Consilierul judeţean Dumitru Zmău, preşedintele ATOP Botoşani, susţine că în ultimii patru ani s-au făcut foarte multe angajări în administraţia judeţeană iar acele persoane stau prin birouri şi nu fac nimic util. El susţine că explicaţia fostului preşedinte al Consiliului Judeţean a fost că acele persoane angajate înseamnă voturi în plus pentru PNL.

“Am văzut ce se întâmpla în Consiliul Judeţean, încăpeam nouă. La un moment dat am văzut două secretare la ATOP. După trei luni, din două s-au făcut şase. Pe urmă mă duceam să intru în birou ATOP, staţi că nu mai puteţi intra că e ocupat. Noi angajări. La un momentat am întrebat şi eu capo di tutti capi, de ce atâtea angajări? E un vot şi ăla. Atâta gândire… Cu asta putem merge înainte? Aşa se gândeşte în România şi noi vrem să facem performanţă, vrem programe europene. Am văzut nişte figure triste prin Consiliul Judeţean care jucau Canastă. Mapa ATOP-ului stătea la mine în maşină. Dacă angajăm din ăştia să lucreze la proiecte europene, ne ducem de… Sau ne ducem cu se duc acum. În fiecare săptămână, dacă nu sunt la DIICOT, sunt la DNA”, a declarat Dumitru Zmău.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA