11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Un antrenor din Liga I spune că FC Botoşani va rămâne în liga I şi în următorul sezon

fcbt-scvaslui11

Flavius Stoican, antrenorul principal al formaţiei Dinamo a lăudat echipa FC Botoşani şi consideră că roş-alb-albaştrii se vor menţine în primul, eşalon chiar dacă în următorul sezon vor retrograda şase echipe.

Flavius Stoican este de acord cu noul sistem competiţional în care Liga I va avea 14 echipe şi se va juca sistem play-off. „Din punct de vedere al publicului şi a tot ce înseamnă fotbal, este mai bine. Fiecare spectator îşi doreşte meciuri Steaua – Dinamo, Botoşani – Steaua, Botoşani – Dinamo. Este mult mai atractiv. Botoşaniul are o echipă foarte bună şi un antrenor care a reuşit lucruri măreţe. Am înţeles că este ajutat de conducerea clubului cu tot ce îi trebuie. Există stabilitate şi de aceea merg lucrurile”, a spus Flavius Stoican carea precizat că FC Botoşani are o echipă bună şi că în următorul sezon nu ar trebui să aibă emoţii în privinţa retrogradării.

„Toată echipa este bună. Este o echipă bine organizată, are un antrenor care a reuşit ceea ce puţini au crezut. Leo Grozavu este un antenor care a crezut şi bravo lui că a reuşit această performanţă. La un moment dat, Botoşaniul era într-o situaţie destul de dificilă”, a mai spus Flavius Stoican.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

37 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA