0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Umbrărescu îşi va aduce mai multe utilaje pentru drumul Botoşani – Suceava

 

News Compania UMB, cea care a câştigat licitaţia pentru modernizarea drumului Botoşani-Suceava a adus o parte din utilajele necesare iar în zilele următoare va aduce noi utilaje şi va demara în forţă lucrările.

Cel puţin asta susţine senatorul Doina Federovici care a discutat atât cu reprezentanţii companiei cât şi cu şefii Regionalei de Drumuri Iaşi. Parlamentarul botoşănean spune că în mod cert, drumul Botoşani-Suceava se finalizează în acest an.  

„Am vorbit cu domnul director Laicu. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat. Firma constructoare mută utilajele la Botoşani şi începe lucrarea în forţă. Avem la dispoziţie în acest moment 650 de miliarde de lei. Reprezintă două treimi din suma totală pentru finalizarea investiţiei. Din discuţiile cu constructorul, investiţia va fi finalizată în acest an. Avem promisiunea premierului că după rectificarea bugetară, va aloca suma de bani necesară pentru finalizarea lucrării. Foarte mulţi ne-am zbătut pentru acest drum. Este foarte important că încep lucrările. Se finalizează anul acest”, a spus senatorul Doina Federovici.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA