10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Umbrărescu şi şefii CNADR anunţă finalizarea drumului Botoşani-Suceava până pe 15 august

Victor Ponta la Baisa

Drumul Botoşani – Suceava va fi finalizat până pe data de 15 august. Acestea este promisiunea omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, patronul firmei UMB, cea care execută lucrările la acest drum.

Înaintea vizitei primului ministru, Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, a mers pe drumul Botoşani – Suceava pentru a vedea cum se lucrează. „500 de oameni, foarte multe utilaje, calitatea impecabilă… Umbrărescu. Definiţia lui Umbrărescu. Va fi gata în maxim două luni şi el avea termen de finalizare în august 2015”, Narcis Neaga, directorul general al CNADNR.
Ulterior, Victor Ponta a mer pentru a vedea şi el cum arată drumul şi pentru a discuta cu Umbrărescu. Întâlnirea a avut loc în zona cabanei Stejaru unde s-a dat şi startul lucrărilor, în toamna anului trecut.

„Pe 1 septembrie am spus că vin la inaugurare. Dacă vreţi mai devreme, venim pe 15 august, de Sf. Marie. Dăm şi banii dacă se lucrează. Dacă trebuia să se termine în 2015 şi se termină anul acesta, normal că sunt satisfăcut. Drumul ăsta nu s-a făcut de 30-40 de ani. Anul trecut am dat drumul la lucrări. Ca în România, toată lumea se bucura că nu se face. Uite că se face şi se face mai devreme. Să facem drumul Botoşani – Suceava şi ne apucăm de drumul spre Iaşi. Înainte nu s-a apucat nimeni de niciunul dintre drumuri”, a precizat Victor Ponta.

Umbrarescu

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

818 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA