22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Turneu internaţional de fotbal în comuna Mihai Eminescu GALERIE FOTO&VIDEO

cupa ecologistul la fotbal (34)

În acest week-end, stadionul din comuna Mhai Eminescu este gazda “Cupei Ecologistul”, cel mai important turneu de fotbal, destinat copiilor, care se organizează în această vară, în judeţul Botoşani. Numai puţin de opt echipe, printre care şi una din Republica Moldova au fost prezente la startul competiţiei.

Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Ecologistul Botoşani, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Mihai Eminescu, Consiliul Judeţean Botoşani şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. Reprezentanţii Clubului Sportiv Ecologistul au încercat să organizeze această competiţie după modelul celor din străinătate. De curând, ei au participat la un turneu în Franţa, alături de o echipă a Clubului Sportiv Şcolar Botoşani şi au încercat să organizeze “Cupa Ecologistul” la un nivel asemănător. Înaintea startului oficial, s-a cântat imnul României şi Republicii Moldova după care lovitura de începere a primelor două meciuri a fost dată de către deputatul Verginel Gireadă şi botoşăneanca Romina Filip, componentă a lotului naţional de baschet al României.

În cursul zilei de astăzi sunt programate meciurile din cadrul grupelor, fiecare echipă urmând să dispute câte trei partied iar mâine dimineaţă vor avea loc finalele.

“Avem opt echipe care participă la ediţia din acest an. Au fost împărţite în două grupe de câte patru echipe. Vor juca câte trei meciuri iar câştigătoarea grupei A va juca finala cu câştigătoarea grupei B. Astăzi se joacă meciurile din grupe iar mâine dimineaţă vom avea finala mică şi finala mare. Avem şi o participare internaţională. Este vorba de Clubul Sportiv Şcolar Bălţi. De asemenea, avem o echipă de la Iaşi, două echipe de la CSS, două echipe de la LPS, una de la Dorohoi şi Ecologistul Botoşani”, a spus Petru Filip, preşedintele CS Ecologistul Botoşani.

cupa ecologistul la fotbal (1) cupa ecologistul la fotbal (35) cupa ecologistul la fotbal (34) cupa ecologistul la fotbal (33) cupa ecologistul la fotbal (32) cupa ecologistul la fotbal (31) cupa ecologistul la fotbal (30) cupa ecologistul la fotbal (29) cupa ecologistul la fotbal (28) cupa ecologistul la fotbal (27) cupa ecologistul la fotbal (26) cupa ecologistul la fotbal (25) cupa ecologistul la fotbal (24) cupa ecologistul la fotbal (23) cupa ecologistul la fotbal (22) cupa ecologistul la fotbal (21) cupa ecologistul la fotbal (20) cupa ecologistul la fotbal (19) cupa ecologistul la fotbal (18) cupa ecologistul la fotbal (17) cupa ecologistul la fotbal (16) cupa ecologistul la fotbal (15) cupa ecologistul la fotbal (14) cupa ecologistul la fotbal (13) cupa ecologistul la fotbal (12) cupa ecologistul la fotbal (11) cupa ecologistul la fotbal (10) cupa ecologistul la fotbal (9) cupa ecologistul la fotbal (8) cupa ecologistul la fotbal (7) cupa ecologistul la fotbal (6) cupa ecologistul la fotbal (5) cupa ecologistul la fotbal (4) cupa ecologistul la fotbal (3) cupa ecologistul la fotbal (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA