-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Turneu de fotbal organizat de un om de afaceri botoșănean, de Ziua Copilului FOTO&VIDEO

Aproximativ 80 de copii din mai multe comune ale județului și din municipiul Botoșani au participat astăzi la un turneu de fotbal organizat de omul de afaceri Maricel Maxim, patronul companiei Maxim Special Construct.

Dacă la prima ediție au fost cinci echipe, anul acesta au venit opt echipe iar omul de afaceri Maricel Maxim vrea ca în următorii ani, turneul să aibă o amploare mai mare și să participe copii din toate zonele județului Botoșani.

„În ultimii ani m-am implicat în organizarea de evenimente sportive și educative. Încercăm să luăm copii din fața tabletelor și calculatoare și să-i determinăm să facă sport. Suntem la a doua ediție a Cupei Maxim la fotbal. Sper să adun cât mai mulți participanți la această cupă în următorii ani, sunt profesori de sport din județ care și-au arătat intenția de a participa. Anul acesta au venit aproximativ 80 de copii din Curtești, Vorona, Dersca, Blândești, Bălușeni, Botoșani. Avem inclusiv copii cu CES. Încercăm să-i integrăm în societate. Toate echipele vor fi premiate cu cupe și mingi”, ne-a spus Maricel Maxim.

La acest turneu a fost prezent și Viorel Iliuță, directorul general al companiei Elsaco și totodată președinte al Organizației Municipale PNL Botoșani.

Categoria 10-12 ani

  1. Blândești
  2. Vorona
  3. Curtești
  4. Bălușeni

Categoria 6-10 ani

  1. Star of Hope
  2. Bălușeni
  3. Blândești
  4. Curtești

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA