20.5 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

„Turci” din București și Ialomița, cercetați pentru înșelăciune

În data de 18.02.2019, lucrătorii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni au fost sesizați de către un bărbat de 33 ani din comuna Lozna cu privire la faptul că a fost abordat de doi cetățeni necunoscuți, care s-au recomandat a fi cetățeni turci și care, sub pretextul că au rămas fără motorină, i-au oferit spre vânzare persoanei vătămate un inel din metal de culoare galbenă, despre care aceştia au pretins că este din aur. Imediat după primirea sumei de bani, cele două persoane au părăsit zona în grabă cu ajutorul unui autoturism.  

Ulterior sesizării, au fost constituite echipe operative care, în urma activităţilor desfăşurate au procedat la depistarea autorilor. Astfel, au fost identificate două persoane de sex masculin în vârstă de 21 ani, respectiv 47 ani, unul dintre ei fiind din judeţul Ialomița iar celălalt din municipiul București,

Persoanele în cauză au fost ulterior conduse pentru cercetări la sediul Poliţiei unde au recunoscut fapta comisă în dauna persoanei vătămate.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA