Ţurcanu e mulţumit de modul cum decurg lucrările la proiectul de apă

0
506

turcanu santier stefanesti

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a inspectat joi, lucrările la stația de tratare Ștefănești- Săveni.

Obiectivul “Extinderea și reabilitarea stației de tratare a apei potabile Ștefănești”  reprezintă o latură din amplu proiect de extindere și modernizare a rețelei de apă din județ, respectiv “Extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare- epurare apelor uzate din județul Botoșani”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin POS Mediu.

Șeful Consiliului Județean Botoșani s-a declarat mulțumit de modul în care decurg lucrările de reabilitare și modernizare, având în vedere că, în urma vizitei în teren, a constatat că constructorul se află în grafic în ceea ce privește derularea proiectului.

Valoarea contractului este de 20.103.321 lei, iar proiectul își propune îmbunătățirea sistemului de tratare a apei potabile prin promovarea unor tehnologii nepoluante, având ca scop extinderea serviciilor de alimentare cu apă pentru populația județului Botoșani. Stația reabilitată va asigura debitul necesar cerințelor de alimentare cu apă potabilă ale orașului Ștefănești și a localităților rurale învecinate. Calitatea apei potabile furnizare în rețea va corespunde în totalitate normativelor naționale și europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here