15.4 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Trupa Taxi va cânta la deschiderea clubului Old School din Botoșani

De Ziua Națională a României se va deschide în municipiul Botoșani, clubul Old School. Va fi un club în care se va cânta live, în care vor veni trupe importante din muzica românească și în care oamenii se vor simți bine.

Deschiderea oficială este programată pe 1 Decembrie. Prima trupă care va cânta în clubul Old School este Taxi.

„1 DECEMBRIE- CENTENARUL UNIRII SI INAUGURAREA OLD SCHOOL BOTOSANI!!!
Sa va explic cum sta treaba. Avem TRUPA TAXI live, la 22:00, avem muzica pana dimineata, avem un bar plin cu bauturi faine, avem chef de distractie si zambetele pregatite! Suportul pentru artisti il facem de 50 lei. Rezervarile, la telefon 0751177630, intre orele 11 si 17”, este anunțul postat pe pagina oficială a Old School Botoșani.

Fostul polițist Gelu Graur și executorul judecătoresc Sânziana Secrieru sunt cei care au decis să deschidă noul club din municipiul Botoșani. Ei promit nopți lungi cu muzică de calitate.

„OLD SCHOOL s-a nascut din ideea de a da botosanenilor un loc ALTFEL, intr-un spatiu cool, in care sa rasune muzica de calitate! Intr-un oras „adormit cultural si social”, OLD SCHOOL va aduce nopti lungi de live-uri, stand up si un playlist unic!”, spune Gelu Graur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA