20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Trotuare amenajate în orașul Flămânzi FOTO&VIDEO

De aproximativ două săptămâni, Primăria Flămânzi de demarat un proiect privind amenajarea de trotuare pe ambele părți ale drumului euro. Investiția este realizată cu bani din bugetul local iar termenul de finalizare este de zece luni.

Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi, a precizat că s-au început lucrările în zona liceului Nicolae Bălcescu și vor continua de la intrarea dinspre Botoșani către centrul localității.

„De două săptămâni am început proiectul privind amenajarea de trotuare pe ambele părți ale drumului european. Am început dintr-o zonă ceva mai dificilă datorită intervențiilor celor de la Tehnic Asist cu aducțiunea de apă și canalizare. Continuăm pe partea dreaptă pe tronsonul de la șase drumuri și până la liceu. În același timp, vom încerca să amenajăm un trotuar de la intrarea în Flămânzi, pe partea dreaptă, de la cișmea și până la școala Tamba. Ne-am propus să facem anul acesta în jur de trei kilometri din cei aproape zece kilometri pe care îi avem în acest proiect. Depindem și de vreme. Este un proiect realizat cu fonduri locale. Ne-am alocat suma de 1,1 milioane de lei pentru acest an dar nu o să-i cheltuim pe toți”, a spus Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA