-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

TRIBUNAL: MODIFICAREA statutului PNL, ILEGALĂ. Reacţia liberalilor

iohannis

Tribunalul Bucureşti a respins noua conducere a PNL, pe motiv că modificarea statutului partidului referitoare la vechimea lui Klaus Iohannis s-a făcut în mod ilegal. Oficialii liberali spun totuşi că actuala conducere este legală şi că instanţa a respins de fapt unele modificări statutare.

Tribunalul Bucureşti a respins modificarea statutului pentru alegerea lui Klaus Iohannis. Potrivit magistraţilor, statutul PNL este ilegal, relatează Realitatea TV.

PNL a votat o derogare prin intermediul căreia Iohannis a primit dreptul de a candida. Iohannis ar fi avut nevoie de o vechime în partid de minim 2 ani pentru a face asta.

„Congresul PNL din 28-29 iunie s-a desfăşurat perfect legal. A existat un statut care respectă legea. În ceea ce priveşte candidatura lui Klaus Iohannis, acesta a primit derogare de vechime cu un vot dat în unanimitate, chiar cu aplauze frenetice. (…) Aştept să văd decizia oficială, motivarea deciziei şi, în funcţie de astea, vom lua toate deciziile care se impun”, a declarat, la Realitatea TV, deputatul PNL Ludovic Orban.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA