29.5 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Trei tineri din Botoşani au răniţi într-un accident rutier, în judeţul Suceava. Şoferul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere

accident1iunie (5)

Trei tineri din Botoşani au fost răniţi într-un accident rutier petrecut la Dumbrăveni, provocat de un localnic fără permis de conducere. Accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 21.00, pe pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni.

Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că Ionuţ G., în vârstă de 20 de ani, din comuna Albeşti, judeţul Botoşani, aflat la volanul unui autoturism VW, a intrat în depăşirea unei autoutilitare Dacia Papuc, condusă în faţa sa de localnicul Ioan Prisăcaru, în vârstă de 46 de ani, moment în care acesta, fără a se asigura, a virat spre stânga. El a intrat în coliziune cu maşina aflată în depăşire, pe care a lovit-o în lateral.

În urma impactului au fost răniţi şoferul în vârstă de 20 de ani şi cele două pasagere din maşina sa, o fată în vârstă de 15 ani şi una de 19 ani, şi ele cu domiciliul tot în comuna botoşăneană Albeşti.

Ambii şoferi au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat că şoferul Daciei nu posedă permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Sursa: MonitorulSV.ro 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA