16.4 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Trei șoferi amendați pentru transport de material lemnos fără documente

Ieri,, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit pentru control, în localitatea Brăteni, comuna Dobârceni, o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un bărbat de 35 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 2,24 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă de 5.000 lei, iar cantitarea de material lemnos pe care o transporta a fost supusă confiscării.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, în localitatea Orășeni Deal, o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un bărbat de 67 de ani, din comuna George Enescu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 3,5 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă de 4.000 lei, iar cantitarea de material lemnos pe care o transporta a fost supusă confiscării.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control, pe drumul comunal D.C. 56, în satul Icușeni, o autoutilitară care transporta material lemnos , condusă de un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul transporta cantitatea de 1,73 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență.

Tânărul a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de material lemnos pe care o transporta a fost supusă confiscării.

Foto: arhivă Btonline.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA