0.6 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Trei secretari de stat vin sâmbătă la Botoşani

News Dumitru Daniel Botănoiu, Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale,  Dan Manolescu, Secretar de Stat în Ministerul Finanţelor Publice şi Vladimir Alexandru Mănăstireanu, preşedinte ANSVSA (Autoritatea Naţională Sanitar – Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor) şi-au exprimat intenţia de a ajunge la Botoşani în acest sfârşit de săptămână.

Cei trei oficiali s-au arătat interesaţi să transmită informaţii proaspete din cadrul activităţii guvernamentale, dar şi să afle problemele cu care se confruntă fermierii, procesatorii şi producătorii din judeţ. De aceea, în programul vizitei anunţate pentru sâmbătă, 15 martie, sunt incluse două întâlniri cu botoşănenii care fac agricultură în întreg judeţul, una în zona Ştefăneşti în jurul orei 10 şi o a doua în municipiul Botoşani, la ora 12,30. 

„Motivele care stau la baza acestor vizite guvernamentale ţin de deschiderea campaniei agricole, de activitatea intensă din domeniul agricol şi cel de alimentaţie publică din judeţul Botoşani. Acestea arată, mai ales, faptul că judeţul nostru a redus substanţial distanţa pe care o avea faţă de capitală şi de cei care conduc frâiele acestei ţări. Aşteptăm cât mai mulţi oficiali din Bucureşti, cu speranţe şi proiecte concrete ce trebuiesc realizate în beneficiul botoşănenilor”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA