11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Trei elevi înjunghiați în apropierea unui liceu

Trei elevi de liceu din municipiul Rădăuți au fost transportați la spital, ieri, în jurul orei 14.00, după ce au fost victimele unei agresiuni în fața unui fast-food situat lângă unitatea de învățământ.

Autorul agresiunii este chiar un coleg de clasă cu cei trei, toți elevi în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic din municipiu. Conform primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliție, cei patru elevi, care învățau în seria de după-amiază la unitatea școlară, au avut o altercație și în seara anterioară agresiunii, marți seară.

Însă ieri, cu puțin înainte de ora 14.00, înainte de a intra la cursuri, cei patru s-au întâlnit în fața fast-food-ului Mediterana și, după un schimb de replici, unul dintre ei, Ionuț J., de 17 ani, din Burla, i-a atacat pe ceilalți trei, Liviu C., Gabriel M. și Iliuță P., cu un cuțit și i-a lovit. Imediat după aceasta, cei trei tineri loviți au intrat în restaurant și s-au refugiat în baie, după care au sunat la 112. Imediat au sosit la fața locului mai multe echipaje de poliție și medicale, iar doi dintre agresați, cu leziuni minore, au fost transportați la Spitalul Municipal Rădăuți, iar al treilea, care fusese înjunghiat la nivelul toracelui, la Spitalul de Urgență Suceava.

Elevul în vârstă de 18 ani rănit cel mai grav a fost diagnosticat cu „plagă înjunghiată hemitorace drept cu hemotorax, sângerare activă la nivelul lobului pulmonar inferior drept”. Iniţial acesta era stabil, dar ulterior a intrat în şoc hipovolemic şi insuficienţă respiratorie. El a fost stabilizat în Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Suceava şi apoi a fost dus direct la sala de chirurgie. În traducere, cuțitul a ajuns în plămânul drept și i-a lezat țesutul pulmonar.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA