20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Trei drumuri naţionale din judeţul Botoşani vor fi reparate în acest an. VEZI care sunt

News CNADNR prin Direcţia Regională de Drumuri Iaşi va aloca fonduri pentru executarea unor lucrări de reparaţii la trei drumuri naţionale din judeţul Botoşani. Pe anumite tronsoane, se va turna câte un covor asfaltic similar celui din Flămânzi.

Cele trei drumuri care vor fi reparate anul acesta sunt Botoşani-Dorohoi-Darabani, Botoşani-Ştefăneşti şi Botoşani-Mihăileni.

„Ne preocupă în continuare investiţiile în drumurile naţionale din judeţul Botoşani. Avem tronsoane de drum naţional cu un grad de uzură foarte mare. Sperăm ca suma care a fost alocată anul trecut pentru covoare asfaltice, să fie similară şi în 2014. Anul trecut, am beneficiat de peste 200 de miliarde. Sperăm să rezolvăm problema drumului care trece prin Vf. Câmpului-Mihăileni, a tronsonului de drum Botoşani-Ştefăneşti şi a drumului Botoşani-Dorohoi-Darabani. Vor fi modernizate porţiuni din aceste drumuri”, a spus senatorul Doina Federovici care a adăugat: „Anul trecut am început cu doi kilometri la Flămânzi şi am ajuns în final la 8,5 kilometri. Stăm foarte aproape de reprezentanţii CNADR. Cei de la Iaşi au prezentat foarte obiectiv situaţia la Bucureşti. Au fost doi preşedinţi CNADR la Botoşani”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA