23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Trei copii, transportaţi la spital, unul în stare gravă, după ce au fost înţepaţi de albine

upu pediatrie, copii intepati de albine (4)

Clipe de cosmar s-au scurs, astazi dupa-amiaza in trei familii din satul Badiuti, orasul Stefanesti, dupa ce copiii lor au fost intepati de un roi de albine.

Este vorba de trei baieti, doi de zece ani si unul de noua ani care se jucau la marginea localitatii, in preajma unei paduri si cand au dat peste un stup de albine au vrut sa vada ce este acolo. Albinele au nasputit asupra lor,  si toti au fost intepati pe fata, maini, cap, membre superioare si inferioare, dar si torace.

Minorii au fugit intr-un suflet acasa la parintii lor care au sunat la 112. Pentru unul dintre ei, aflat in stare mai grava a mers echipajul de terapie intensiva mobila SMURD. Unul dintre minori a fost adus cu ambulanta,iar al treiela cu un echipaj SMURD EPA Stefanesti. La spital au venit si rude ale copiilor.

Toti au primit ingrijiri necesare in ambulante si adusi in compartimentul de primiri urgente de la pediatrie unde vor primi tratament de specialitate.

upu pediatrie, copii intepati de albine (12) upu pediatrie, copii intepati de albine (11) upu pediatrie, copii intepati de albine (10) upu pediatrie, copii intepati de albine (9) upu pediatrie, copii intepati de albine (8) upu pediatrie, copii intepati de albine (6) upu pediatrie, copii intepati de albine (5) upu pediatrie, copii intepati de albine (4) upu pediatrie, copii intepati de albine (3) upu pediatrie, copii intepati de albine (2) upu pediatrie, copii intepati de albine (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA