0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Trei autoturisme distruse parţial de flăcări

News Trei autoturisme, două parcate în faţa unei locuinţe din Frumuşica şi unul pe raza satului Sârbi, comuna Vlăsineşti, au fost afectate parţial de flăcări. Dacă incendiul de la Frumuşica a fost generat, cel mai probabil, cu intenţie, maşina de la Vlăsineşti a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric.

Evenimentele s-au înregistrat în dimineaţa zilei de 12 aprilie, la un interval de cca. cinci ore. Primul eveniment s-a produs la Frumuşica, unde două autoturisme parcate în faţa unei case au fost cuprinse de flăcări. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin înainte de ora 02.00. Spre locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi pompierii voluntari din Flămânzi. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta la partea din faţa a ambelor maşini. Intervenţia a durat mai puţin de jumătate de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de cca. 150.000 lei. Pagubele au fost estimate la aproximativ 18.000 lei. Cazul a fost preluat de poliţişti.

La Vlăsineşti, alarma s-a dat puţin înainte de ora 08.00. În ajutor s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă. Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardea partea din faţa a autoturismului. Incendiul a fost stins în limitele găsite de salvatori. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 2.000 lei. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de cca. 6.000 lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1735 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA