-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Tratament pe bază de programare la Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe”

spitalul de recuperare

Sute de bolnavi sunt trecuti pe listele de asteptare pentru ca nu au mai avut loc in Spitalul de Recuperare „Sfantul Gheorghe”, din municipiul Botosani.

In prezent, toate saloanele sunt pline cu pacienti, iar cei care au nevoie de ingrijiri asteapta si cate doua luni ca sa intre la tratament.

Programari s-au facut, deja, si dupa 15 septembrie. Tocmai pentru ca unitatea medicala de recuperare este plina ochi de bolnavi, cum se elibereaza un pat,acesta este imediat ocupat de un alt pacient de pe listele de asteptare.

In schimb, nu sunt pusi sa astepte pacientii a caror stare de sanatate s-ar agrava daca nu ar incepe tratamentul imediat.

„Intr-adevar suntem foarte solicitati, iar locuri mai avem din a doua parte a lunii septembrie. Pe listele de asteptare nu sunt trecute cazurile urgente, care totdeauna au avut si au prioritate”, a spus Gabriela Varzari, manager Spitalul de Recuperare „Sfantul Gheorghe”.

Spitalul de Recuperare are o capacitate de 195 de paturi, iar lunar de servicii de recuperare beneficiaza peste 300 de pacienti.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA