20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Transporturi ilegale de ţigarete de contrabandă, depistate de poliţişti

tigari in masina3

La data de 08.04.2015, în jurul orei 15.10, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – IPJ Botoşani au identificat pe Aleea Constantin Gane din municipiul Botoșani, un autoturism în interiorul căruia se aflau peste 600 de pachete de ţigări, de proveniență Repubica Moldova și Ucraina.

Cercetările efectuate au stabilit că acestea aparțineau lui G. A. de 28 ani, din municipiul Botoșani.

Tot ieri, în jurul orei 20.30, a fost depistat pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, S. F. de 25 ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, care transporta cu un autoturism, 100 de pachete de țigări, de proveniență Republica Ucraina.

Întrucât cele două persoane nu deţineau documente justificative pentru cantităţile de ţigări transportate, în cauze au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mãrfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând cã acestea provin din contrabandã sau sunt destinate sãvârşirii acesteia.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA