-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Transferul lui Bărbuț a picat. V. Iftime: „O să vină un jucător foarte bun. O mare surpriză”

După plecarea lui Mihai Roman la FC SB, FC Botoșani a încercat să-l transfere pe Cristian Bărbuț de la CSU Craiova. Oltenii nu par dispuși să-l cedeze pe jucătorul în vârstă de 23 de ani iar oficialii botoșăneni s-au reorientat.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, spune că este în negocieri cu un atacant italian și a anunțat că va fi o mare surpriză.

„Aș fi vrut să-l iau pe Bărbuț, a fost o discuție dar s-a întâmplat ceva cu un jucător de la Craiova și se pare că îl țin pe Bărbuț. Vom vedea săptămâna asta. O să mai vină un jucător foarte bun. O mare surpriză. Un atacant bun. E un italian care a jucat la echipe importante. Sper să-l putem aduce. Vine pe aceeași filieră cum a venit și Ongenda. Cu același impresar. Până nu îl vedem aici la muncă, nu putem vorbi”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA