TRAGEDIE la CORDĂRENI. Copii de 3 şi 4 ani morţi într-un incendiu

0
671

incendiu broscauti4

Doua surori de 3 respectiv 4 ani, din comuna botosaneana Cordareni au decedat intr-un incendiu izbucnit, in aceasta seara, in locuinta parinteasca. In momentul izbucnirii incendiului, cele doua fetite erau singure in casa, parintii aflandu-se intr-o anexa situata la cca. trei metri in spatele imobilului.

Au observat incendiul, generat de un jar cazut din soba pe materiale combustibile, cand bunurile din camera unde se jucau cele doua surori, hol si acoperisul, erau cuprinse de flacari. Tatal si bunicul au incercat sa ajunga la copile dar nu au putut intra in casa din cauza  flacarilor.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga” al Judetului Botosani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin inainte de ora 19.00.

La fata locului s-au deplasat atat pompierii voluntari, cat si pompierii militari, cu trei autospeciale cu apa si spuma.
Primii care au ajuns la locul evenimentului au fost pompierii voluntari. Acestia au inceput cautarile concomitent cu actiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, cele doua susori au fost gasite decedate, pe cuptor.