0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Tragedie într-o familie din judeţul Botoşani. Copil de trei ani decedat dupa un stop cardio-respirator

spitalpediatrie upu1

Un copil in varsta de trei ani din judetul Botosani a murit in urma cu putin timp dupa ce a  suferit un stop-cardiorespirator. Micutul, suspect de encefalita, a fost internat in sectia de pediatrie ieri si a intrat in coma. Astazi dimineata a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta pentru a i se face un RMN, dar in timp ce era investigat a intrat in stop cardio-respirator.

A fost resuscitat de medici si dus la sectia de pediatrie. Acesta a ramas internat in sectia de terapie intensiva, dar a decedat dupa cateva ore.

” E un copil in varsta de trei ani si o luna internat in cursul zilei de ieri. La ora 19:00, aseara a facut o criza de convulsie cu pierdere de cunostinta de doua-trei minute, zice medicul de garda. A facut tratament, si-a revenit, iar astazi dimineata in jurul orei 08:30 a intrat in coma, coma de gradul trei initial, instalata brusc. Am cerut urgent un RMN, iar la spitalul judetean a facut stop cardio-respirator,a  fost adus la noi la reanimare si din nefericire a decedat”, a declarat Aurel Tinca, medic sef sectia de pediatrie.

Micutul provine dintr-o familie saraca din satul Damideni,comuna Romanesti.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA