TRAGEDIE în localitatea Poiana din judeţul Botoşani. Pompierii au stabilit cauza incendiului în care un copil de 3 ani şi-a pierdut viaţa

0
460

incendiu poiana flamanzi (10)

Un copil de 3 ani, din satul Poiana, oraşul Flămânzi, şi-a pierdut viaţa, astăzi dimineaţa, într-un incendiu care a cuprins casa parintească. În momentul izbucnirii incendiului, copilul era singur în locuinţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 09.20. La faţa locului s-au deplasat atât pompierii militari, cu două autospeciale cu apa şi spumă şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă, cât şi pompierii voluntari, cu o autospecială cu apă şi spuma. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră, existând pericolul de propagare a flăcărilor la celelalte încăperi. Întrucât existau informaţii că baieţelul este în locuinţă, pompierii au început cautarea victimei, concomitent cu acţiunea de stingere.

Din nefericire, copilul a fost găsit carbonizat. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit electric generat de un televizor lăsat sub tensiune nesupravegheat.