-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

Traficant de anabolizante prins în Vama Stânca

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrători vamali au descoperit 459 comprimate şi 27 de fiole de substanţă anabolizantă, pe care un cetăţean moldovean încerca să le introducă ilegal în ţară, disimulate în bagajele personale.

Ieri, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz cu destinaţia Germania, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul prezintă o stare de agitaţie nejustificată, motiv pentru care au solicitat efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei şi bagajelor.

În urma controlului, în bagajele personale ale bărbatului au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 459 comprimate şi 27 de fiole inscripţionate cu substanţe incluse în lista substanţelor dopante cu grad mare de risc.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în privința bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea ori scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de substanțe dopante de risc, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA