20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Tot mai mulţi pacienţi reclamă mizeria din spitalele botoşănene

News Pentru ca in ultima perioada au existat plangeri din partea pacientilor cu privire la modul cum se face curat in spital, managerul unitatii s-a pus serios pe treaba. I-a luat la intrebari pe toti cei responsabili de aceasta sarcina si a trasat niste concluzii.

De saptamana aceasta curatenia in cel mai mare spital din judet va fi facuta de echipe mobile.Viorel Iliuta a spus ca proiectul care va fi implementat, deocamdata, doar la Spitalul Judetean va fi unul pilot si se va derula pe parcursul a trei luni. Daca masura va da roade, ea va fi aplicata si pe sectiile exterioare ale spitalului.

 "Este o modalitate diferita de a face curatenie in spital. Nu sunt multumit de cum se fac curatenie, nici eu personal, dar nici Comitetul director.Exista lipsa de personal, dar sunt si cauze subiective. Am instituit echipe mobile de curatenie care vor actiona in doua ture, vor avea carucioare si vor face curatenie de pe o sectie pe alta. Acest proiect ar rezolva o problema importanta. Infirmierii ar fi degrevati si s-ar ocupa mai mult de pacienti, cu riscul sa angajam doi-trei ingrijitori", a spus Viorel Iliuta, manager Spitalul Judetean de Urgenta. 

Din echipele mobile de curatenie vor face parte 26 persoane.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

207 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA