0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

TOPUL FIRMELOR DIN BOTOȘANI. Cosmin Andrei: “Vă invit să participați la licitațiile noastre pentru ca banii să rămână în Botoșani” / VIDEO

Primarul Cosmin Andrei a participat în această seară la Topul Firmelor din Botoșani, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură. După un scurt mesaj transmis lui Valeriu Iftime, edilul municipiului a vorbit despre investițiile care vor fi în Botoșani și a făcut un apel către oamenii de afaceri să participle la licitațiile organizate de primărie, pentru a rămâne banii în Botoșani.

“Mulțumesc domnule președinte pentru invitație. Reiterez și eu ceea ce ați spus că avem o relație foarte bună, chiar dacă nu ne crede nimeni. Eu spun acest lucru, cu convingere. Să știți că sunt că sunt atent la ce spune mediul de afaceri și aș vrea să vă dau un exemplu. Un patron, un director, din municipiul Botoșani mi-a atras atenția cu spațiile pe care Botoșaniul le-a avut în zona industrial și nu mai sunt valorificate, sunt în paragină. Nu sunt rehabilitate, nu sunt valorificate. Am supraimpozitat clădirile și acele spații din zona industrial și de la un impozit de 200.000 de lei la 800.000 de lei, îl va determina pe cel care deține acele spații să facă ceva. Sî le închirieze, să le valorifice, să le reabiliteze. Sunt foarte bine informat, știu unde se construiesc fabrici. Mă preocupă infrastructura și vă garantez, doar că vă rog să aveți un pic de răbdare. Avem licitații în acest moment, de peste 100 de milioane de lei. În cel mai scurt timp vom ave a licitația pentru achiziția autobuzelor electrice și vom avea cel mai important proiect de infrastructură, vom avea o șosea de centură ocolitoare a municipiului Botoșani. Licitația este în valoare de 330 de milioane lei. Îmi doresc foarte mult, cum îmi doresc la toate licitațiile, să avem firme câștigătoare de pe plan local. Banii pe care i-am atras să rămână în economia locală. Vă invit cu toată încrederea să participați la licitațiile noastre pentru ca banii să rămână în Botoșani”, a spus Cosmin Andrei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA