1.8 C
Botoșani
miercuri, 1 februarie 2023

TOPUL agenţiilor de turism: Perfect Tour şi Christian Tour, cele mai mari din România

litoral512

Perfect Tour şi Christian Tour au devenit cele mai mari agenţii din România, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, după ce în ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborât acum pe locul 3 şi a ajuns ca în ultimii doi ani să aibă pierderi.

Cu o creştere a afacerilor de peste 87%, Perfect Tour, firmă deţinută de Corina Păcuraru, a urcat de pe locul patru pe prima poziţie în topul agenţiilor de turism, cu o cifră de afaceri de 206,4 milioane de lei în 2013. La această creştere a contat şi că Perfect Tour a câştigat la începutul anului trecut cel mai mare contract al unei agenţii de turism din România, în valoare de aproximativ 10 milioane de euro pe an, în urma căruia asigură serviciile de turism pentru OMV Petrom, după ce compania petrolieră a lucrat cu Happy Tour în ultimii ani.

Sorin Văduvoiu, directorul general al Perfect Tour, spune că 2013 a fost pentru agenţia pe care o conduce cel mai bun an de la înfiinţare. Agenţia şi-a extins portofoliul de clienţi corporate şi, totodată, a crescut cererea pentru vacanţe la Disneyland Paris şi pentru vasele de croazieră.

Perfect Tour a avut anul trecut un profit net de 1,3 milioane de lei, faţă de 1 milion de lei în 2012, şi şi-a crescut numărul de angajaţi de la 153 la 163.

Citeşte mai mult pe Mediafax

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA