0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Tony Heleșteanu: „La final, le-am spus o pildă…”

Tony Heleșteanu a plecat după cinci ani și jumătate în care a ocupat funcția de director sportiv al FC Botoșani. El a venit la reunirea lotului, a mers în vestiar și a discutat cu jucătorii și staff-ul tehnic și chiar s-a ocupat de primul transfer făcut vara aceasta de FC Botoșani.

„Nu știu dacă la FC Botoșani aș fi putut să realizez ceea ce îmi propun. Vreau mai mult. Discursul meu seamănă cu cel al lui Leo de anul trecut. Apreciez foarte tare publicul din Botoșani. s-a reușit să se creeze un nucleu solid de spectatori la Botoșani. Sper să rămână pentru că publicul la FC Botoșani și în România este un public de rezultat. Publicul trebuie hrănit cu rezultate. Când mi-am luat rămas bun de la jucători, le-am spus să fie conștienți pentru șansa pe care o au. Anul ăsta s-a adoptat o politică oarecum schimbată, cu un nucleu fix de jucători și un nucleu de jucători tineri. La final, le-am spus o pildă. E bine ca jucătorii să rămână bine ancorați în realitate. Foarte mulți fotbaliști se pierd. Avem fotbaliști talentați.

Rămâne acea dezamăgire, a fost un moment de cotitură. Acel 1-1 de la Iași, cu ploaia aia blestemată. Dacă reușeam să câștigăm, mergeam a doua oară în cupele europene, era o continuitate pentru FC Botoșani și ar fi însemnat enorm. Aia a fost cea mai mare dezamăgire. Nici în ziua de astăzi nu am reușit să trec peste acel eșec. Păcat că am ratat șansa aia. La momentul de față, FC Botoșani este o echipă foarte respectată și chiar de temut. Nu are cum să nu continue așa, și-a făcut un stil de joc propriu, joacă fotbal, publicul este admirabil”, a spus Tony Heleșteanu.

Întrebat despre plecarea lui Cornel Șfaițer de la FC Botoșani, Tony a spus: „Nu sunt omul să ridic osanale dar cuvintele nu sunt de ajuns pentru ce înseamnă Cornel Șfaițer pentru FC Botoșani”.

Tony nu a plecat cu mâna goală ci a luat o fotografie din momentul promovării în Liga1 în care era el împreună cu Cornel Șfaițer și fostul antrenor Cristi Popovici.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA