20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

TOMBOLĂ. VEZI ce poţi câştiga dacă faci până pe 29 mai, cumpărături de minim 50 de lei la Uvertura Mall

mall 1iunie

Toți cei care fac cumpărături din Uvertura Mall în această perioadă au posibilitatea de a se înscrie la Marea Tombolă organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii. Premiile sunt consistente, marele premiu este un sejur de 2 zile în Stațiunea Mamaia la un hotel de 3 stele pentru 2 persoane și premiul II este un grătar complet echipat oferit în parteneriat cu Carrefour. În plus, 10 norocoși vor primi caserole de mici.

„Există o tradiție în România de a merge la mare de 1 Mai Muncitoresc, de aceea Uvertura Mall a decis să ofere acest sejur celor mai norocoși dintre clienții săi”, declară Corneliu Marcu, directului Uvertura Mall.

Tombola se desfășoară în perioada 15 – 29 aprilie și este adresată tuturor celor care fac cumpărături din magazinele din incinta Mall-ului botoșănean de minim 50 de lei.

Majoritatea românilor se vor bucura de un week-end prelungit în perioada 1-3 mai și, dacă decid să nu meargă la mare, au posibilitatea de a veni la Uvertura Mall pentru concursurile de Biliard și Bowling, organizate împreună cu Chicago Club, sau Darts organizat împreună cu Navia Cafe.

O altă atracție majora o reprezintă „Bar Show” organizat la Inside Coffee, un eveniment incendiar unde barmani profesioniști vor face un adevărat spectacol din prepararea unei băuturi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA