0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Tinerii votează Klaus Iohannis la alegerile din 16 noiembrie

acl tineri

Demintate, patriotism, corectitudine, respect, familie, libertate, seriozitate, dreptate, echitate integritate, construcție – sunt o parte din valorileîn care cred tinerii din PNL Botoșani și datorită cărora vor vota, duminică, 16 noiembrie, cu Klaus Iohannis, ca viitor președinte al țării.

Tineriiliberali au organizat, la finelesăptămânii, o acțiunepoliticăprincare au doritsăatragăatențiaasupracalitățilorpe care le are candidatul de Dreapta, Klaus Iohannis, rămasîncursapentruCotroceni, incomparabilecu cele ale candidatului de stânga.

TineriisuntconvinșicăRomânia are nevoieacum, maimultcaoricând, de unpreședinte de dreapta, de un președinte care săgarantezepentruindependențajustiției, care săofere perspective tinerilorpentru a-șiconstruiviitorulînțaralorși nu printrestrăini.

“Am văzut la televizor cum în țară mii de români au ieșit  în stradă pentru a cere demisia ministrului de externe PSD, Titus Corlățean,  din cauza modului defectuos în care a organizat alegerile în afara țării, din cauza căruia românii noștri care muncesc în străinătate nu au putut vota. Am dorit să atragem și noi atenția tinerilor, familiilor lor asupra necesității, acum mai mult ca oricând, a unui președinte de dreapta, a unui președinte care înlocuiește pomenile electorale pe care le plătim înmiit cu zeci de taxe și impozite, cu un președinte care pune accent pe investiții, pe locuri de muncă, pe dezvoltare. Klaus Iohannis a demonstrat la Sibiu că se poate și sunt convins că o va face și pentru România”,a declarat Adrian Poclid, co-președintele Organizației Județene PNL Botoșani.

Încadrulaceleașiacțiunii, tineriidin PNL Botoșani au atrasatențiaasupraobiectivelorpe care și le vaasumaodatăcevadevenipreședinte Klaus Iohannis, iardouădintreele au întrunitșicelemaimulteaprecieri din parteacelorcare au luat parte la acțiuneaorganizatăpentru Klaus Iohannis, respectivmaimultelocuri de muncășimodernizareainstituțiilorstatului.

“România de azi are nevoie de tineripentru a merge înainte, de oamenide calitate care sălucrezepentrutineri, are nevoie de o nouămentalitate. S-a demonstratșiînprimultur al alegerilor, tinerii au fostcei care l-au votatmasivpe Klaus Iohannispentrucă ne-am săturatsăașteptăm, săni se promitădoar. PSD la conducereațăriiînseamnăpartidunicșiștim de la părințiinoștri cum se trăiaînainte de 1989, cum se promiteaumajorări de alocații, de pensiișide salariidoarcândtrebuiarealesșefulstatului la congresele de atunci. La fel se întâmplășiacum cu Victor Ponta, premier șicandidatpentruCotroceni,faptpentru careîiîndemnpetoțitineriisăiasă la votsăvoteze Klaus Iohannis, președintele care varedademnitateaRomânieiprintr-o nouămentalitate, printr-o nouăatitudinefață de clasa politică”, a declarant SorinCornilă, co-președinte al OrganizațieiMunicipale PNL.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA