2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Tinerii din PNL au sărbătorit “Ziua Mondială a Apei”

 

Comunicat În fiecare an, pe 22 martie, se marchează “Ziua Mondială a Apei”, decizia instituirii acestei sărbători fiind luată în cadrul Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare  de la Rio de Janeiro.

În jur de 50 de tineri au participat la  acțiunea organizată de Tineretul Național Liberal(TNL) și anume, o vizită la Stația de Tratare a Apei din Cătămărăști Deal. Aceștia au fost informați despre modul în care procedurile de tratare a apei au evoluat de-a lungul anilor, precum și despre etapele de tratare în vederea potabilizării și alimentării cu apă a populației din Botoșani.

“Prin această acțiune am dorit să conștientizăm fiecare dintre noi necesitatea protejării cantitative și calitative a apei, precum și responsabilizarea celor cu atribuții în întreținerea, valorificarea și protejarea surselor de apă”, a declarant Sorin Cornilă, președintele Organizației de Tineret a PNL Botoșani.

Sub sloganul “Lumea este însetată pentru că nouă ne este foame”, se dorește tragerea unui semnal de alarmă în ceea ce privește risipa resurselor de apă, a importanței acestora pentru securitatea alimentară și implicit pentru sănătatea populației.

Pentru satisfacerea nevoilor de apă, numai pentru municipiul Botoșani se produce și se livrează zilnic către populației circa 25.000 de metri cubi de apă potabilă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA