19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Tineri reținuți pentru tâlhărie

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 22 și 26 de ani, din comunele Vorniceni și Ungureni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, distrugere și lovirea sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat, a reieșit faptul că cei doi, la data de 31 Iulie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuința persoanelor vătămate, din comuna Ungureni, și le-ar fi lovit, provocându-le leziuni la nivelul corpului.

În același context, cei doi ar fi distrus bunuri din locuință și ar fi sustras un portofel, care conținea documente și bani.

La data de 2 august a.c., au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, prilej cu care au fost descoperite bunuri care interesează cauza, inclusiv portofelul reclamat ca fiind sustras, de către persoanele vătămate.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA