26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Tineri reţinuţi în urma unui scandal provocat într-un bar din Botoşani

politie, jandarmi 1

Poliţia municipiului Botoșani a fost sesizată cu privire la faptul că într-un bar din muncipiul Botoșani, s-a produs un scandal. La faţa locului s-au deplasat echipaje formate din poliţişti şi jandarmi, care au acţionat pentru aplanarea stării conflictuale.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în seara de 28.01.2015, în jurul orei 19.20, T. F. de 30 ani şi L. M. de 25 ani, ambii din municipiul Botoşani, în timp ce se aflau într-un bar situat pe Calea Naţională din municipiu, pe fondul consumului de alcool, au provocat scandal, distrugând mai multe bunuri şi tulburând ordinea şi liniştea publică.

Totodată, cei doi l-au agresat pe B. C. de 30 ani, din municipiul Botoşani (agent de pază în unitatea respectivă), provocându-i leziuni care necesită 7-8 zile de îngrijirii medicale pentru vindecare.

În cauză s-a întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de T.F. şi L.M., urmând ca pe numele acestora să fie formulate propuneri  de dispunerea a unor măsuri preventive.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA