10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Termenul de execuţie al instalaţiei de nocturnă este de patru luni. VEZI când vor începe lucrările

News Stadionul Municipal din Botoşani nu va îndeplini condiţiile pentru disputarea meciurilor de liga I, la startul viitorului sezon competiţional. Aceasta a devenit o certitudine pentru absolut toată lumea. Termenul de execuţie al lucrărilor este de patru luni.

Reprezentanţii primăriei susţine că în zilele următoare va fi publicat pe SEAP anunţul privind licitaţia pentru desemnarea firmei care va executa lucrările. După aproape două luni de la publicarea anunţului va fi desemnat câştigătorul iar în cazul în care nu vor fi contestaţii, lucrările pot demara. Asta înseamnă că la sfârşitul lunii pot începe lucrările iar termenul de execuţie este de maxim patru luni. Problema este că noul sezon de liga I va începe la jumătatea lunii iulie iar lucrările nu vor putea fi finalizate.

„Am primit astăzi avizul de legalitate. Avizul va fi înaintat Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement. Documentaţia este la avizat la ANRMAP. Imediat ce vom primi răspunsul, anunţul de licitaţie va fi publicat pe SEAP. Între timp, colegii au publicat mai multe documente pe SEAP şi aşteptăm doar acordul. E o chestiune de câteva zile până când licitaţia va fi publică pe SEAP. Avem un termen în care se aşteaptă ofertanţii şi se face evaluarea ofertelor”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei care a adăugat:

„De astăzi în două luni ar putea începe lucrările. Asta în situaţia în care nu există contestaţii. Am fost foarte riguroşi pentru a preîntâmpina aceste contestaţii. Eu sper să nu apară contestaţii. Perioada este de maxim patru luni pentru execuţie. Sunt nişte termene tehnologice de respectat. Vom explica faptul că există interes pentru această nocturnă. Vom sprijini asociaţia FC Botoşani şi vom face toate demersurile. Putem fi ajutaţi de către LPF. Poate vom avea primul meci în deplasare. Poate ne vor programa la o oră care să nu necesite disputarea meciului în nocturnă. Sunt convins că vom găsi înţelegere deoarece vom demonstra că avem proiectul în derulare şi că nocturna va fi finalizată”

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

145 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA