16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Teribiliștii de pe străzile municipiului s-au mutat la Cornișa: “Fac curse, drifturi, liniuțe și alte nebunii” VIDEO

Mai mulți tineri teribilisti vin pe timpul noptii în parcul de agrement Cornișa, fac drifturi cu mașinile, consumă bauturi alcoolice și provoacă pagube. Reprezentanții complexului au făcut mai multe reclamații la Poliție.

Administratorii parcului de agrement Cornișa se confruntă cu o problemă care pare greu destul de greu de rezolvat ținând cont că acest complex se întinde pe o suprafață de 48 de hectare. Tinerii care faceau drifturi prin parcările supermarketurilor și prin unele sensuri giratorii din municipiu, s-au mutat în parcul de agrement Cornișa. Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, spune că aceștia deja au provocat mai multe pagube în incinta complexului.

“Sunt câțiva tineri care fac curse, drifturi, liniuțe și alte nebunii prin Cornișa. Am făcut solicitări către Poliția Municipiului și Poliția Locală de a institui filaje, patrule și măsuri specifice. Numărul accidentelor soldate cu pagube materiale a crescut. Tot timpul găsim câte un stâlp de iluminat la pământ, de indicatoare nu mai vorbesc. Lasă gunoaie, băuturi alcoolice, resturi alimentare, plus consumul de substanțe mai mult sau mai puțin psihotrope. Au reușit să-i stăpânească și să impună reguli prin oraș dar i-am scăpat în Cornișa. Cum se lasă noaptea, după 22.00-23.00 când se termină programul, atunci începe circul”, a spus Eugen Țurcanu.

DSPSA a depus mai multe sesizări la Poliție și deja unii teribiliști au fost găsiți și sancționați. Până acum, toate incidentele s-au soldat cu pagube materiale și nu s-au înregistat victime.

“Am identificat mai multe persoane care au provocat daune, ne-am îndeptat împotriva lor, discutăm cu firmele de asigurări. Alții au fugit. și-au făcut mașina zob dar au plecat. Nu sunt de găsit. Am sesizat poliția. Bine că nu a fost nicio victimă omenească până acum”, a adăugat directorul DSPSA.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA