9.7 C
Botoșani
duminică, 26 martie 2023

TDL Botoșani: FC Botoșani a obținut o victorie dublă împotriva echipei Dinamo

poclid adrian

Tinerii democrat-liberali felicită echipa FC Botoșani pentru seara istorică oferită miilor de botoșăneni prezenți, duminică, la partida de fotbal cu una dintre cele mai apreciate echipe de fotbal, Dinamo București.

Odată cu victoria obținută împotriva echipei Dinamo, s-a înregistrat și o premieră mult așteptată de miile de suporteri ai echipei gazdă: primul meci jucat, acasă, în nocturnă.

TDL Botoșani consideră că botoșănenii au avut parte, duminică seară, de o victorie dublă: confirmarea că FC Botoșani își merită cu adevărat locul în prima ligă de fotbal și realizarea nocturnei pe stadionul municipal.

“În primul rând țin să felicit FC Botoșani pentru victoria cu Dinamo, o victorie meritată cu care ne-a făcut din nou mândri că suntem botoșăneni. Doresc să-l felicit pe domnul viceprimar Eugen Țurcanu pentru că, datorită lui, visul miilor de suporteri ai FC Botoșani ca echipa lor să joace toate meciurile, acasă, s-a împlinit.  Acest lucru nu s-ar fi finalizat la timp fără implicarea sa și a firmei care a câștigat licitația. Această lucrare a fost încredințată viceprimarului PDL, Eugen Țurcanu, de către domnul primar Ovidiu Portariuc și, deși dumnealui nu i-a acordat prea mari sorți de izbândă, deși dumnealui spunea la un moment dat că poate această lucrare nu e chiar o prioritate pentru orașul nostru, iată că realitatea vine să demonstreze contrariul. Iată că tot un om al Partidului Democrat Liberal demonstrează că se pot face și lucruri bune în România. Iată că acum domnul primar Ovidiu Portariuc mai are de bifat, pe rețelele de socializare, în ziare și rapoarte realizate din banii noștri, o liniuță în plus la capitolul –mă laud cu realizările altora ”, a declarat Adrian Poclid, președintele TDL Botoșani și co-președinte al tineretului ACL Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA