Taximetrist ameninţat cu un cuţit după o cursă prin municipiul Botoşani

0
429

taxi

În această dimineaţă, în jurul orei 08.00, un taximetrist din municipiul Botoșani a reclamat telefonic la dispeceratul unității faptul că a fost amenințat cu un cuțit de către trei tineri pe care i-a transportat cu mașina.

După ce au ajuns la fața locului, în timpul discuțiilor cu reclamantul, jandarmii au identificat în zonă trei persoane care corespundeau semnalmentelor și care au fost indicați, de către taximetrist, ca autori ai faptei. În momentul în care au fost interceptați de forțele de ordine, cei trei tineri de 23, 24 respectiv 32 de ani, au devenit agitați și agresivi, fiind necesară încătușarea lor și conducerea la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani în vederea aplicării măsurilor legale.

În urma controlului corporal, asupra unuia dintre bărbați a fost descoperit un cuțit cu lama de 15 cm, acesta fiind indicat de șofer drept arma cu care l-a amenințat pe timpul cursei.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,amenințare” și ,,portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani și cele trei persoane au fost conduse la sediul  Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani pentru continuarea cercetărilor.