17.2 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

EDITORIAL. Tăriceanu a revenit astăzi să cerşească voturile botoşănenilor

tariceanu-la-inundatii
Tariceanu la inundatiile din 2008. Foto: arhiva Btonline.ro

Tăriceanu a revenit astăzi să cerşească voturile botoşănenilor. Adică a celor pe care el i-a ignorat cât a fost şeful guvernului. Acest individ care se laudă că a fost unul dintre cei mai buni premieri dar care în realitate a băgat ţara în criză economică, vine şi ne spune astăzi tot felul de prostii.

El crede că am uitat că în mandatul său şi al ministrului Transporturilor de atunci, ne-au promis an de an drumurile Botoşani – Suceava şi Botoşani – Tg. Frumos şi nu au asfaltat un metru din aceste drumuri. El crede că am uitat aroganţa cu care ne trata pe noi botoşănenii la inundaţiile din 2008, cum îi trata cu dispreţ pe sinistraţi, şi vă spun în cunoştinţă de cauză pentru că am fost la fiecare vizită a fostului premier. El crede că am uitat că în ultimele luni de mandat ca prim ministru a început să arunce cu banii în stânga şi în dreapta, că dădea 3-4 miliarde pentru un gard la o biserică, că dădea 8 miliarde pentru iluminatul arhitectural din Darabani în condiţiile în care dărăbănenii nu aveau apă la robinete, că a tocat sute de miliarde iar după el a urmat potopul: tăieri de salarii, TVA majorat şi alte măsuri care i-au afectat pe oamenii care muncesc.

Acest individ vine astăzi şi pozează într-un salvator al României, ne vorbeşte despre sărăcie şi ne dă lecţii de moralitate. Acest Călin Popescu Tăriceanu a venit la Botoşani să-şi promoveze partidul şi să o susţină pe Liliana Mincă, o traseistă care în patru ani a trecut pe la vreo şase partide şi care vrea un nou mandat în Parlament. Pe ea şi pe o cântăreaţă de muzică populară. ALDE ar trebui să reprezinte alternativa la PSD şi PNL dar din păcate nu demonstrează niciun moment că este diferit, ba din contra…

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA