13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Târgul lui Ţurcanu vs. Târgul lui Nechifor

 

News Consiliul Judeţean va organiza în zilele de 3 şi 4 mai Târgul Agro-Zoo la Poligonul ACR. Exact în aceleaşi zile, la Popăuţi se organizează Târgul de miei şi pielicele de către Asociaţia Moldoovis împreună cu Staţiunea de Cercetare Popăuţi.

Decizia lui Ionică Nechifor de a organiza târgul de la Popăuţi în aceeaşi perioadă cu târgul Consiliului Judeţean l-a deranjat foarte tare pe Florin Ţurcanu, preşedintele CJ Botoşani. Practic, există riscul ca fermierii să meargă la Popăuţi iar târgul de la ACR să nu aibă succesul aşteptat de Florin Ţurcanu.

„Pe 3-4 mai vom organiza târgul la poligonul ACR. Avem contractul semnat. Organizatori principali sunt Centrul de Creaţie, Consultanţa Agricolă şi asociaţiile care doresc să participe. Va fi un târg foarte frumos. Îmi pare rău pentru că şi alţii vor să facă târgul în aceeaşi zi. Din respect pentru cetăţeni şi pentru un om care a pus suflet acolo la Popăuţi şi care a făcut gardurile pe acolo, ar trebui să-l facă în altă perioadă. Aşa e corect şi normal. Noi avem acest angajament de foarte mult timp. L-am informat pe domnul respectiv că noi avem nişte angajamente făcute, nişte avansuri date”, a precizat Florin Ţurcanu.

Şeful CJ-ului ar mai putea avea o problemă. Târgul se organizează în municipiul Botoşani şi vor trebui nişte aprobări de la primărie. Cum relaţia dintre Ţurcanu şi Portariuc nu este nici pe departe una bună, ar putea apărea probleme.

„De ce trebuie autorizaţie? Ce e proprietatea lui? Să ne dea amendă. Vom face o adresă. Am făcut solicitare la primărie să ne dea voie să punem zece corturi pentru precampanie şi campanie. Noi suntem corecţi”, a afirmat preşedintele CJ Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA