16.4 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Târgul Agro-Zoo se organizează în perioada 27-28 septembrie

targ agrozoo17

Statiunea de Cercetare Popauti, Primaria Rachiti, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani,  Asociatia Moldoovis, Asociatia Generala a Crescatorilor de Taurine, Asociatia Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Botosani, Agentia de Plati şi Directia Agricola vor organiza în perioada 27-28 septembrie Târgul Agro-Zoo.

In data de 6 august 2014 la sediul Statiunii de Cercetare Popauti, a avut loc  prima intalnire a intitutiilor din domeniul agriculturii  impreuna cu asociatiile de profil, unde s-a  stabilit  data cand v-a avea loc  ce-l mai frumos eveniment din agricultura  botosaneana.

„In  ultima perioada fermierii au tot solicitat  continuarea organizarii a unui eveniment  de toamna in  incinta SCDCOC POPAUTI, in   vederea promavarii productiilor anuale realizate dar si intalniri privind schimbul de informatii. Ne dorim un eveniment cu sustinere din  partea tuturor binevoitorilor, fara conotatie  politica  cu progrese de la an la an si care  sa fie preluat de la  o generatie la alta  promovand, TRADITIA si Agricultura  judetului Botosani”, a precizat Ionica Nechifor, directorul Staţiunii Popăuţi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA