5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Tanti Mincă loterista, mai importantă decât ministrul Daea

Duminică, la Stațiunea Popăuți, s-a organizat mare târg agricol. Spun mare, pentru că au venit vreo 10.000 de oameni, a fost mare agitație, spectacol, mici, bere, expoziții.

Politicienii nu puteau rata o astfel de ocazie, mai ales că este și campanie electorală. Unii au fost invitați, alții au venit neinvitați. Să-și facă și ei puțină imagine că poate, poate o să-i voteze cineva. Printre cei disperați după imagine, se numără și Liliana Mincă. Puțini o cunosc ca șefă de partid. Majoritatea știu că a fost șefă pe la loto. Ar fi și greu să țină minte oamenii la ce partid mai este tanti Mincă pentru că în ultimii ani a schimbat vreo patru partidulețe.

Tanti Mincă a aflat că vine ministrul Agriculturii la Popăuți și s-a gândit că acum e momentul să o vadă și pe ea lumea. Și-a făcut apariția la stațiune cu ceva vreme înainte de sosirea lui Daea și a pesediștilor, s-a postat pe aleea principală și a așteptat ca un elev ascultător. Cum l-a auzit pe Ionică Nechifor că se apropie mașina ministrului, tanti Mincă a rupt-o la fugă spre poarta stațiunii. Ea avea un plan bine pus la punct. L-a așteptat pe Daea să coboare din mașină și imediat i-a făcut marcaj. Nea Petrică de la Agricultură făcea un pas spre stânga, tanti Mincă făcea un pas spre stânga. Nea Petrică făcea un pas spre dreapta, tanti Mincă făcea un pas spre dreapta. Oricât ar fi vrut vitezomanul Daea să scape de Mincă, nu a reușit. A scăpat el de SPP-iști, de jurnaliști, dar de tanti Mincă nu a reușit.

Tanti Mincă s-a băgat chiar și în horă pentru că se filma și se făceau poze. A ajuns Daea lângă scenă, tanti Mincă după el. La un moment dat, Ionică Nechifor a început să invite pe scenă parlamentarii, directorii, ministrul etc. Tanti Mincă se gudura pe lângă scenă, așteptând să o cheme și pe ea. Într-un final, a chemat-o dar ea când s-a văzut pe scenă, s-a așezat în primul rând și începea să-i organizeze pe cei de acolo. A plecat dezamăgită că nimeni nu i-a dat microfonul să-și dea cu părerea despre agricultură, că în mod sigur se pricepe și la asta.

Până la urmă, tanti Mincă și-a atins scopul. Apare în toate pozele și filmulețele în care este și ministrul Daea.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA