-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Tânără de 21 de ani cu 4000 de ţigări pe corp

 

News Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Româneşti au depistat în trafic, într-un autoturism, o persoană care transporta mai multe pachete de ţigări de contrabandă ascunse pe corp. La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au găsit ţigări ascunse şi sub preşurile acestuia.

În data de 28 februarie, în jurul orelor 11.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Româneşti a oprit pentru legitimare şi control în localitatea Dămideni, un autoturism marca Opel, înmatriculat în Polonia, condus de cetăţeanul român Ştefan T., de 21 de ani, în care era pasageră Lăcrămioara B., de 21 de ani.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor şi a autoturismului a fost descoperită cantitatea de 6.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova dintre care 4080 ţigarete ascunse pe corpul pasagerei, având o valoare totală de 2.727 lei.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că ţigările au fost preluate din localitatea Ştefăneşti şi urmau a fi comercializate în municipiul Iaşi.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar celor două persoane li s-a întocmit lucrare penala pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA