Tânăr vârstă de 22 de ani, transferat cu elicopterul SMURD la Iaşi. A suferit un accident de muncă

0
450

smurd elicopter (4)

Elicopterul Smurd a aterizat, astazi dupa-amiaza in poligonul ACR pentru a prelua un tanar de 22 de ani, victima unui accident de munca. Gabriel P. a ajuns in urgente, dupa ce, in timp ce se afla la depozitul unei firme din Botosani, a fost doborat de un balot cu zahar.

Tanarul a fost adus cu ambulanta in Unitatea de Primiri Urgente, iar dupa ce a fost investigat, medicii au decis sa-l transfere la o clinica de specialitate din Iasi.  Pacientul a suferit mai multe fracturi la coaste si piciorul stang. Acesta a fost adus cu ambulanta in poligon si preluat de cadrele medicale din ambulanta aeriana.

“Am preluat un pacient in varsta de 22 de ani, cu un politraumatism prin strivire si cadere de la inaltime, cu fracturi costale C2, C7,stabil hemodinamic, se transfera la spitalul de chirugie toracala din Iasi”, a declarat Eduard Gurau, medic SJA.

Cum pacientul a fost victima unui accident la locul de munca, inspectorii muncii au inceput o ancheta pentru a afla cu exactitate imprejurarile in care s-a produs nefericitul eveniment.

smurd elicopter (8) smurd elicopter (5) smurd elicopter (3) smurd elicopter (2) smurd elicopter (1)