1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Tânăr prins cu droguri într-o casă de pariuri sportive din Botoșani

Sâmbăta seară, în jurul orei 19.00, un echipaj de jandarmerie a observat un bărbat în vârstă de 20 de ani care, la vederea jandarmilor, a intrat în casa de pariuri sportive din care tocmai ieșise, de pe strada Grivița din municipiul Botoșani.

Intrând imediat după tânărul respectiv, jandarmii l-au văzut cum arunca o foiță de aluminiu împăturită după un aparat de jocuri de noroc.

Controlul foiței a scos la iveală cristale de culoare albă, susceptibil a face parte din categoria substanțelor cu efecte psihoactive, interzise de lege.

Întrebat despre conținutul și proveniența foiței, acesta nu a negat că îi aparține și a precizat că a cumpărat cristalele de la o persoană pe care o cunoaște din vedere pentru suma de 150 de lei, pentru consum propriu.

Jamdarmii au ridicat în vederea confiscării substanța cristalizată, pe care o vor înainta pentru continuarea cercetărilor către Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu actele de sesizare a organelor de urmărire penală întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, conform prevederilor Legii nr.143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA